Предности ЛЕД огледала

- 2021-11-22-

1. Лаган и танак екран(ЛЕД огледало), одржавање испред, врхунска атмосфера, мода и новина у дизајну изгледа, флексибилне и променљиве методе инсталације, које могу да задовоље захтеве инсталације разних сценарија примене.

2. Систем усваја дизајн нулте поставке(ЛЕД огледало), који је једноставан и згодан за руковање, плуг анд плаи оглашавање и интелигентно даљинско праћење и управљање преко мобилне апликације, тако да се све може савладати. Лед „огледало“ може да се споји произвољно, тако да има већу површину, шири угао гледања, привлачнији и јачи визуелни утицај од традиционалних ЛЦД и ДЛП.

3. У статичком стању, захтеви за боју и дефиницију су очигледнији од оних у динамичком видеу(ЛЕД огледало). Гледалац пажљивије посматра у статичном стању и има одличне вештине у суочавању са мастилом и таласима крупног плана.

4. Стабилност, која може контролисати статичну слику да се победи за неколико секунди без феномена брзог и спорог (ЛЕД огледало). Такође постоји стабилност у систему управљања контролом и издавању информација.